همه چیز در مورد صنایع شیمیایی و پتروشیمی که باید بدانیم :
صنایع شیمیایی به بخشی از صنایع گفته میشود، که مواد شیمیایی مورد نیاز دیگر صنایع را برای تولید بیش از ۷۰ هزار محصول، از طریق تبدیل مواد خام به مواد مورد نیاز، تأمین میکند. پالایشگاهها و واحدهای پتروشیمی که مواد خام نفتی را به موادی چون سوخت، حلال (نظیر استون)، رزین و… تبدیل میکنند نمونهای از صنایع شیمیایی بهشمار میروند.
برخی از صنایع شیمیایی مهم و محصولات آن :
صنایع معدنی :
آمونیاک، کلر، سدیم هیدروکسید، سولفوریک اسید، نیتریک اسید
صنایع شیمی :
آلیاکریلونیتریل، فنول، اتیلن اکساید، اوره
صنایع سرامیک :
سیلیسیم دیاکسید
صنایع پتروشیمی :
اتیلن، پروپیلن، بنزن، استایرن
agrochemicals :
کود، حشرهکش، علفکش
بسپار :
پلیاتیلن، باکالیت، پلیاستر
الاستومر :
پلیایزوپرن، نئوپرن، پلییورتان
oleochemicals :
چربی خوک، روغن سویا، اسید استاریک
مواد منفجره :
نیتروگلیسرین، آمونیوم نیترات، نیتروسلولز
معرفی رشته صنایع شیمیایی :
رشته ی صنایع شیمیایی تلفیقی از شیمی و مهندسی شیمی است که دانش آموختگان این رشته علاوه برخواندن دروس نظری با آزمایشگاه های مربوط به مهندسی شیمی نیز آشنا می شوند. که علم شیمی به عنوان یکی از علوم پایه، زیربنای علوم مختلفی همچون بیولوژی، بیوتکنولوژی، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و رشته های متعدد مهندسی است.
صنایع شیمیایی عبارت از صنایعی است که در آنها واکنش های شیمیایی انجام می گیرد. بنابراین طیف گستردهای از صنایع را در برمیگیرد که از آن جمله میتوان به صنایع غذایی، داروسازی، پتروشیمی، الیاف مصنوعی، مواد بهداشتی و آرایشی و صنایع تولید لوازم خانگی اشاره کرد.
درسده حاضر صنایع شیمیایی با پیشرفت های اعجاب انگیزی همراه شده و توسعه های شایان توجهی یافته است که با نگاهی ساده به زندگی شهری و روستایی به اهمیت آن پی می بریم.صنایع شیمیایی
فرایندهای انجام یافته در صنایع شیمیایی شامل برهم کنش ماده و انرژی و نیز تغییر و تبدیل های حاصل در مواد است. کار موفقیت آمیز روی مواد شیمیایی مستلزم آگاهی از ساختار و کیفیت ذرات تشکیل دهنده به عبارتی اتم ها و مولکول های آن هاست.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید .
برای اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.
اشتراک
گزارش
نظرات من