بارگذاری...
نشریه صنایع شیمیایی ,رنگ و پلیمر

کاربر گرامی خوش آمدید

سایت در حال به روز رسانی می باشد

برای اطلاع از تخفیف ها، در خبرنامه عضو شوید

User Rating: 0 / 5

سایت آگهی شیمیایی | رنگ های قابل استفاده در صنعت غذا | بخش اول

سایت آگهی شیمیایی |رنگ های قابل استفاده در صنعت غذا | بخش اول : رنگها یکی از مشخصات غذاها می باشد که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده خیلی مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از زمانی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در خیلی موارد به هم مربوط می باشند.

آشنایی با رنگ های مورد استفاده در صنعت غذا در سایت آگهی شیمیایی

سایت آگهی شیمیایی

در سایت آگهی شیمیایی درج آگهی با پرداخت حداقل هزینه می باشد.

از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین علت مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در بعضی موارد مردود می باشد.

در مواردی از رنگ برای خوش منظر نمودن و یا یکنواختی و متحدالشکل کردن محصولات استفاده می شود که بلامانع است گاهی هم برای مخفی کردن و پوشاندن و نامحسوس جلوه دادن عیوب و تقلبات فرآورده های غذایی به کار می رود که مجاز نمی باشد .

همه افراد به رنگ مواد غذایی حساس هستند و درواقع با مشاهده رنگ موادغذایی اشتهای ما تحریک شده و یا از بین می‌رود. رنگی که می‌بینیم به وضوح طعمی را که خواهیم چشید به ما القا می‌کند، مثلا رنگ توت‌فرنگی نشان‌دهنده طعم توت‌فرنگی در محصول است. رنگ نشان‌دهنده کیفیت موادغذایی نیز هست و کیفیت بالا و یا پایین مواد غذایی را نشان می‌دهد.

قرن‌هاست که رنگ‌ها به اشکال گوناگون به موادغذایی اضافه می‌شوند. طبق اسناد تاریخی حدود ۱۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح در شهرهای مصر سازندگان شیرینی عصاره‌های طبیعی را برای بهبود ظاهر محصولات خود مورد استفاده قرار می‌دادند.

به دنبال انقلاب صنعتی، موادغذایی فرآیند شده و صنایع غذایی نیز به سرعت توسعه یافت و افزودن رنگ از طریق ترکیبات معدنی و فلزی به منظور پنهان کردن کیفیت پایین موادغذایی مورد استفاده قرار گرفت.

در سال ۱۸۵۶ نخستین رنگ سنتتیک توسط آقای William Heury Perkin تولید شد و با گذر زمان افزودنی‌های رنگی در آمریکا و اروپا در انواع گوناگون مواد غذایی شامل کچاب، خردل، ژله ‌ها و مشروبات الکلی مورد استفاده قرار گرفت. بیشتر این مواد از نظر ایجاد مسمومیت و دیگر اثرات جانبی مورد آزمایش قرار نگرفته بود و هیچ‌ نوع کنترل و یا قوانینی برای استفاده از آنها وجود نداشت.سایت آگهی شیمیایی

رنگ‌های شیمیایی به راحتی و ارزانی تولید می‌شد و از نظر خواص رنگ‌آمیزی مقدار کمی از آنها مورد نیاز بود، آنها به راحتی مخلوط می‌شدند و برای از بین بردن طعم نامطلوب مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

با افزایش سریع استفاده از رنگ‌های شیمیایی اثرات آنها بر کیفیت مواد غذایی و سلامتی مصرف‌کنندگان مورد توجه قرار گرفت و این امر منجر به وضع قوانین بسیاری در سراسر جهان مورد استفاده از آنها شد، به طور مثال در آمریکا استفاده مجاز از رنگ‌های سنتتیک از ۷۰۰ به ۷ مورد کاهش یافت.سایت آگهی شیمیایی

توسعه قابل توجه استفاده از رنگ‌ها و تجارت گسترده آنها از یک طرف و کاهش اعتماد مصرف‌کنندگان نسبت به صنایع غذایی به علت ترس از اثرات افزودنی‌ها بر سلامتی آنها از طرف دیگر به گسترش استفاده از رنگ‌های طبیعی در ۲۵ سال اخیر منجر شده است.
رنگ‌ها به‌ صورت گسترده‌ای در تمام طبیعت، در میوه‌ها، سبزی‌ها، دانه‌ها و ریشه‌ها وجود دارند. ما در غذاهای روزانه مقادیر بسیاری از رنگ‌دانه‌ها به ویژه آنتوسیانیت‌ها، کاروتنوئیدها و کلروفیل‌ها را مصرف می‌کنیم. جذب این مواد از طریق موادغذایی فرآیند شده با رنگ‌های طبیعی حائز اهمیت است.

رنگ‌های طبیعی از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی دارای انواع متفاوتی هستند و تعدادی از آنها نسبت به اکسیداسیون، تغییر PH، نور و حلال یت ذاتی حساسند. این رنگ‌ها دارای پایداری کم و مشکلات در مصرف بوده و نسبت به رنگ‌های سنتتیک گران‌تر هستند.سایت آگهی شیمیایی

درسال‌های اخیر، روی رنگ‌دانه‌های طبیعی تحقیقات بسیاری صورت گرفته و بهبودهای زیادی در زمینه پایداری و حلال یت آنها به وجود آمده است. افزودنی‌های مورد استفاده در فرمولاسیون رنگ‌های طبیعی می‌توانند دارای اثری مهم و قابل توجه بر پایداری رنگ‌ها و سهولت استفاده و درجه رنگ باشند.

بیشتر پیشرفت‌های اخیر در استفاده از رنگ‌های طبیعی به جهت جلب توجه بیشتر مصرف‌کنندگان و کم شدن حساسیت‌های منفی آنها نسبت به موادغذایی فرایند شده است. امروزه صنایع غذایی دارای طیفی گسترده از رنگ‌های طبیعی برای استفاده در فرایند تولید بوده و برای درنظر گرفتن علایق مصرف‌کنندگان در مورد افزودنی‌های مورد استفاده در فرمولاسیون رنگ‌ها در رقابتی دائم هستند.سایت آگهی شیمیایی

علایق مصرف‌کنندگان، تغییرات اجتماعی و پیشرفت‌های تکنولوژیکی منجر به توسعه استفاده از موادغذایی فرآیند شده و در نتیجه گسترش بازار رنگ‌های مورد استفاده در آنها شده است. به علت افزایش علاقه‌مندی مصرف‌کنندگان موادغذایی نسبت به موادغذایی طبیعی از جمله رنگ‌ها پیش‌بینی می‌شود که استفاده از این مواد در سال‌های آینده به طور متوسط حدود ۵ تا ۱۰ درصد افزایش یابد درحالی که میزان افزایش استفاده از رنگ‌های سنتتیک حدود ۳ تا ۵ درصد پیش‌بینی می‌شود.

سایت آگهی شیمیایی

سایت آگهی شیمیایی

جهت درج آگهی در سایت آگهی شیمیایی

سایت آگهی شیمیایی

 

در سایت آگهی شیمیایی درج آگهی با پرداخت حداقل هزینه می باشد.

جهت مشاهده ادامه مطلب سایت آگهی شیمیایی و بررسی رنگ های مورد استفاده در صنعت غذا در بخش بعدی با ما همراه باشید.

500 کاراکتر باقیمانده است


امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
اشتراک گذاری:
    

تعداد بازدید امروز 326 | تعداد بازدید دیروز 305 | تعداد بازدید هفته 1612 | تعداد بازدید ماه 8660 | تعداد بازدید کل 238993

کلیه حقوق این سایت برای مالک سایت محفوظ است .طراحی سایت توسط آرمان وب

اتصال اینترنت وجود ندارد